Ma refer la orice forma de divinatie cu care ati venit in contact pana acum.
Eu de exemplu am acasa carti de tarot (care surprinzator, contrar asteptarilor mele, chiar functioneaza) si rune (pe care insa nu am apucat sa le folosesc). Am folosit si pendulul (care la fel, intr-un mod surprinzator, chiar merge), si I Ching-ul (vechi oracol chinezesc), dar cel mai mult folosesc geomantia.
O sa ma opresc un pic la geomantie, ca banuiesc ca nu-s multi care au auzit de asa ceva si care stiu cu ce se mananca: ideea e ca, pe o hartie, trasezi niste linii verticale (4 randuri de linii verticale pe doua coloane) fara sa te gandesti la ele. Inainte de asta totusi trebuie or sa scrii pe foaia aia intrebarea la care vrei sa afli raspunsul (intrebare la care sa se raspunda cu Da sau Nu) sau sa o spui cu voce tare. Dupa ce trasezi liniile, incepi sa le numeri. De exemplu:
Underline-urile (_) au fost puse ca sa tina loc de spatiu, ca altfel apareau aiurea
||||||||||||||_14________||||_________4
|||||||______7_________|||||||||||___11
|||||||||____9_________|||||||||||____11
||||||||||___10________|||||||||||____11
Acum nu trebuie decat sa aduni numere de pe fiecare rand de pe prima coloana cu corespondentul lui de pe a doua coloana:
14+4=18 Acum, pentru fiecare numar par care rezulta,
7+11=18 se pun doua puncte, iar pentru fiecare numar
9+11=20 impar se pune un punct. Figura va arata asa
10+11=21 deci:
||||||||||||||_14____@@______||||________4
|||||||_______7____@@______|||||||||||___11
|||||||||_____9_____@@_____|||||||||||____11
||||||||||____10_____@______|||||||||||____11
aceasta figura raspunde negativ la intrebare. Exista mai multe figuri, fiecare reprezentand un raspuns negativ sau afirmativ, figuri a caror semnificatie o puteti afla aici:
Wikipedia, Geomantic Figures
Sper sa va prinda bine explicatiile astea and hope it will work for you, I know it worked for me.

Apropo, remember, puteti folosi geomantia pentru a afla numai o chestiune din viitorul apropiat, daca o folositi pentru a afla vreo chestiune din viitorul indepartat, nu o sa mearga.
Cheers!

Know this is something...wicked.