Modalitate de livrare

Home / Modalitate de livrare
truck-vehicle-with-trailers-background.jpg
Plata si livrarea produselor
Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. În momentul livrării, o persoana cu vârsta de minim 18 ani, reprezentând persoană fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.
 
Orice comanda va fi livrată in limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta sa fi fost confirmată de catre CABSAT SRL. Termenul de livrare a produselor - in aproximativ 24-48 de ore de la momentul plasării comenzii.
Livrarea se face prin rețeaua de distribuție TNT sau Fan Courier, in 24-48h. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comanda se face de către CABSAT SRL.

Daca preferați o altă firmă de curierat, vă rugăm sa ne comunicați atunci âand lansați comanda! Plata produselor comandate prin CABSAT SRL se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plată/transfer bancar in avans sau plata cu cardul la sediu sau online.

Plata in numerar* se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii, către comisionarul care efectuează livrarea.

Plata prin ordin de plată se face in baza facturii proforme, emisă la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai după ce se face dovada plății către CABSAT SRL